ožujka 01, 2011

Preparati iz ljekarne

1KLORANE - proizvodi potpuno su prirodni i sadrže najbolje estrakte odavno poznatih ljekovitih biljaka. U labaratorijima Klorane sami obavljaju ekstrakiju biljaka kako bi osigurali standardiziranu kvalitetu svakog proizvoda. Klorane šamponi imaju nježnu osnovu za pranje koja ne iritira, a temeljito čiste kosu i vlasište. Kosa se može prati svakodnevno bez straha da će se oštetiti. Klorane proizvodi dermatološki su ispitani i potpuno sigurni za uporabu. Njihovu učinkovitost potvrđuju brojni testovi.


2DUCRAY - Kada je 1931. godine Albert Ducray prvi put ponudio tržištu orginalne redy-to-use šampone za kosu, stvoreni su Ducray proizvodi. Do tada jedini šamponi na tržištu prodavali su se u frizerskim salonima i zapravo su bili prašci koji su se prije primjene morali otopiti u vodi. S obzirom na to da su sadržavali visok udio lužina, jako su oštećivali kosu. Albert Ducray usavršio je ready and easy to use formulu, tj. individualna pakiranja šampona u boćicama za sve tipove kose. Ovi šamponi su ubrzo postigli uspijeh i prodavali su se isključivo u ljekarnama. Namijenjeni su njezi kose i vlasišta, a nude i riješenja kod različitih dermatoloških problema kao što su seborojički dermatitis, prhut, gubitak kose i osjetljivo vlasište.



5neutrogenaVICHY - Laboratorij Vichy nastali su 1931. godine u suradnji kozmetologa Georgesa Guerina i dr. Hellera, voditelja termalnog centra Vichy. Prema iznimno brzom zacjeljivanju rane g. Guerina namakanjem u termalnoj vodi, rodlia se ideja o liniji kozmetičkih proizvoda zasnovanih na termalnoj vodi i posebno prilagođenih tipu kože, nazvanih Les secrets de Vishy. Labaratorij Vichy bave se fiziološkim nedostacima zdrave kože (suha, masna, problematična, isušena koža), promjenama uzrokovanim starenjem, njegom tijela, zaštitom od sunca te problemima s kosom i vlasištem.


phyto
phytoPHYTO - Francusku tvrtku Phyto šezdesetih godina prošlog stoljeća osnovao je frizer Patrick Ales koji je odlučio probleme kose i vlasišta riješiti isključivo biljkama. Svaki proizvod nastao je pomnim biranjem biljnih estrakata koji djeluju sinergistički osiguravajući njegu za svaki tip kose, a svaki je proizvod dermatološki testiran. Biljke iz kojih se ekstrhiraju aktivni sastojci uzgajaju se u posebnim nasadima, a esencijalna ulja dobivena iz korijena, sjemenki, lista i cvijeta biljke djeluju antibakterijski i dubinski na epidermis, uspostavljaju                         ravnotežu izlučivanja sebuma i čiste vlasište.


6vichyNEUTROGENA je kozmetička linija osnovana 1930. godine, a danas je dio Johnson & Johnson velike korporacije. Formula norveških Neutrogena proizvoda zadovoljava doista široko područje primjene, od svakodnevnih preparata za zdravu i lijepu kožu od Neutrogena T/Gel linije šampona, koja se upotrebljava protiv jakih i upornih oblika prhuti uz izvrsne rezultate.

Nema komentara:

Objavi komentar